Subclass 457 – Business (Long Stay) visa granted!!

Så kom det till slut. Mailet från vår agent i Sydney som informerade om att våra visumansökningar var godkända.
Har inte vågat börja skriva i bloggen tidigare då vi ju trots bokad resa m.m inte har haft visumen klara. Men nu kan nedräkningen börja på riktigt.
Biljetterna är bokade till den 8 mars så nu kan vi säga: " Nästa vecka åker vi"
Våra möbler är troligen framme i Sydney och ska nu tullas in. Något som kommer att ta ca 2 veckor. På söndag ska vi ha lite avskedsmiddag med föräldrar och syskon i Höganäs. Kommer nog att bli både roligt och lite jobbigt.
Snövit har redan flyttat till Agneta och Rickard och även om det gick lite trögt i början så har hon satt sitt revir nu och trivs nog riktigt bra. Hon får nog mer kattmjölk än någonsin då Rickard gärna fjäskar för henne. :-)
Denna vecka blir det för mig att städa, packa och fixa det sista. Sophie jobbar in i det sista så jag får försöka fixa vad jag kan.
I kväll blir det en runda till Ängelholm för att se Rögle live för sista gången på länge. Dom är klara för kvalserien och jag måste säga att jag är mycket imponerad av vad laget har presterat. Ett mycket ungt lag som jag inte trodde skulle bli topp 3. Dessutom är säsongen till 99% säkerhet slut för Möff på onsdag. Det gör ju inte saken sämre.
Nu ska jag sätta igång och packa lite. Hörs snart igen.

RSS 2.0