Having a Barbie!

Helgen började perfekt med BBQ/Vinprovarkväll hos Sibella och Steve som bor i närheten av Crows Nest. Ligger ca en kvarts bilfärd från oss. Dom bor i ett fint hus med en underbar uteplats med pool och allt. Hoppas på en del dopp där när våren kommer :-) Dom är jättetrevliga och det var inte helt lätt att ta sig upp på lördagsmorgonen kvart i 7 för att åka iväg och spela innebandy. En del skallebank var det.
Som tur är vann vi på WO då laget vi skulle möta inte fick ihop lag. Mycket beroende på att matchen inte betydde något för seriens utgång. Vi är redan klara seriesegrare och Blue toungs som vi skulle möta är redan klara fyror så det är dem vi får möta i semin.
Jag och en annan från vårt lag gick över och spelade med deras lag, så att vi ialla fall fick spela en träningsmatch. Ganska skönt att svetta ut lite av vinet.
Jag och Sophie gick sen på bio, eftersom att det var riktigt bioväder med spöregn av och till, och såg Just Go with it. En film med Adam Sandler och Jennifer Anniston, riktigt rolig faktiskt. Blev en öl innan bion, dom har nämligen fulla rättigheter på Event Cinemas på George Street. Riktigt trevlig faktiskt.
Efter middagen kollade vi lite Footy och tog en öl till, innan vi hittade en mysig tapas bar. Blir nog att vi går när vi får gäster från Sverige. Där blev det tapas och givetvis en bringare med Sangria.
Idag har vi bara varit ute och shoppat lite och kört runt en liten sjö som ligger här i närheten. Var som att komma ut i bushen. En hel del skog och man kan säkert få se en hel del olika djur om man vandrar runt lite. Men det får bli en annan gång. Nu vet vi ju var det ligger.
Nu är det dags för oss att ta oss till gymmet. Har inte varit jätteflitiga med våra besök där på slutet. Får bli ändring på det nu.
Sophie fick förresten tips om att det finns pärlsocker i en butik i närheten. Det stämmde och var dessutom av märket DanSukker, så nu kan vi göra chokladbollar.
Gott med sangria!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0