Jobba jobba jobba!

Ja, de senaste dagarna har inte innehållit så mycket mer än jobb. Så man kan väl säga att man är tillbaka i vardagen.
I dag var första dagen ute på fältet och vi började dagen i Miranda som ligger söder om CBD i närheten av Coogee. På eftermiddagen var vi i en förort som heter Cabramatta, något som man kan kalla ett mini asien. Många tittade konstigt på oss, lite som vad gör ni här. Vi har ingen biograf där så det är inget område som vi bearbetar, men en kund som ville förlänga sitt avtal har en restaurang där så därför körde vi dit. Tror nog att det kan bli ett spännande första jobb. Även om det lär ta lite längre tid att komma in i jobbet än vanligt pga av språket. Men det ska nog bli bra.
Sophie var på träff med SIS- Swedish women in Sydney igår och idag är hon på "kick-off" med jobb. Får se hur sen hon blir. :-) I morgon ska vi hem till paret som vi träffade på puben på St Patricks day och prova lite viner och grilla.
Sen på lördag är det dags för innebandy igen. Sista matchen i grundserien. Sen är det påsk uppehåll innan slutspelet. Då dom har lovat lite sämre väder i helgen efter en vecka med underbart väder så känns det som att det blir en helg i lugnets tecken. Ska bli ganska skönt. Kan ju inte rusa på i 110% hela tiden.
Påskledigheten kommer bli extra lång för oss, då det är Anzac day på tisdagen efter påsk, så vi är lediga 5 dagar i rad. Rätt bra start med en sådan helg redan andra veckan på nya jobbet. Dessutom får man ofta lön varannan vecka här, så min första lilla med naggande goda lön kommer redan i morgon.
Bilden nedan tog jag när jag kom till jobb igår. Sämre kan man ha det! Kontoret ligger i byggnaden ni ser till höger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0