Modoröv och Fitness First

Vilken morgon. Det första man får se är att Rögle slår tillbaka Foppas Modo med 2-1 uppe i Övik. Vad ska nu Mr toffla hitta på? Är det så att denna gången sitter jag och firar på andra sidan jorden medans pappa är på plats i hallen och firar elitserieplatsen? Tror nästan att det kan bli så. Tror nog att klubbledningarna i vissa klubbar skakar nu. Tänk om Rögle och Växjö skulle gå upp. Hur skulle det se ut. Leksand, Möff och Modo i allsvenskan. Ska vi stänga elitserien då? ;-)
Måndagen bjöd inte på speciellt mycket. Istället var det med lätta steg som jag gick upp till Fitness First här i Mosman för ett första träningspass. Vi skrev in oss där i går och premiären för mig blev alltså idag. Blev ett bodypump pass. Får se hur det känns på innebandyträningen ikväll.
I morgon är det så dags för konsert i Operahuset. Ska bli mycket spännande. Konserten heter: Edo Contucts Beethoven " The voice of Ecstasy". Häftigt!
Sen på torsdag är det dags för träff med SMISK ute i Manly. SMISK står för Svenska Män I Sydney Klubben. Dom träffas en gång i månaden över några öl.
Men det viktigaste idag var alltså: Modo-Rögle 1-2 :-)
Just det, Sophie var ute på lunch idag, med en tjej som vi träffade när vi var ute och tog en öl. Hon och hennes man ska ta med oss på vinprovning nån dag. Sen hade hon tydligen många bra tips om vad man kan hitta på. Hon är Aussie och hennes man från Irland.
Vem ska hoppa in och rädda Modo nu?

Kommentarer
Postat av: Lena N Devold

Nu fick jag lite flaschback till vår tid i KL, då tränade vi också på Fitness first :-) Grattis till jobbet Micke, hälsa syrran

2011-03-31 @ 13:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0