Runt halva Sydney och IKEA

Så har vi då gjort det patriotiska besöket på IKEA. Tyvärr blev det lite av en besvikelse. Även om det påminner en del om Sverige, och man kan hitta lite Svensk mat, så var vi ganska överens om att det var slitet och vi förstår absolut varför dom planerar två nya varuhus runt Sydney. Dessutom var det mycket dåligt skyltat, i alla fall från det håll vi kom. Vilket förvånar oss en del. Nä, det blir nog inte fler besök där, utan vi väntar nog på det nya varuhus som väntas öppna i vår. ( australiens vår). Men givetvis handlade vi lite ändå!
När vi sen kom tillbaka till vårt grannskap begav vi oss till Balgowlah som ligger väldigt nära vår nya bostad och inhandlade tråkiga med nödvändiga redskap så som dammsugare m.m. Vi var åter igen lite patriotiska och valde en Elektrolux. :-)
Har nu kommit ganska bra på plats i nya lägenheten och nu återstår pillet med sladdar och annat smått och gott. Vi bor kvar i vår tillfälliga bostad fram till måndag. Sen flyttar vi det sista och kan då äntligen koppla av och påbörja något som liknar en vardag. Ska bli skönt.
Om någon känner för att skicka ett brev eller kanske något litet paket med något gott i ( läs lösgodis) så är vår adress:
Sophie and Mikael Fjellsén
21/5 Parriwi Road
Mosman
2088 NSW
Australia
För att trösta er därhemma som längtar efter sommaren så kan jag meddela att det ibland regnar även i Sydney. I dag har det varit vad man kan kalla riktigt skitväder, men regn så gott som hela dagen. Men det gör ju inte så mycket när man sitter i bilen stora delar av dagen :-)
I morgon ska vi först till ett stort köpcenter som heter Warringah mall och ligger några km från där vi bor, sen blir det att fortsätta fixa i lägenheten och på eftermiddagen får vi vårt första besök bestående av Sophies kollega Finn med familj. Ska bli roligt att få visa dem vår bostad.
Nu blir det att kolla lite film och sen blir det god natt. Hoppas det går bättre för Rögle i dagens match mot Tälje än vad det gjorde mot Växjö. Blev ju tyvärr förlust sist. Därför ville jag inte nämna något om det i gårdagens inlägg.
Hoppas kunna lägga upp lite nya bilder och kanske en film i morgon, vi får se!

Kommentarer
Postat av: Ängelholmarna



Hej,

det ser ut som om ni jobbar på bra och det verkar som om saker och ting fungerar bra där nere, tänker på den information vi får från Argentina där allt precis allt är krångligt.



Och snart dags för ännu en nyckelmatch, vi skall göra vad vi kan för att ni skall få en trevlig morgon down there.



Gamle Fjellsén

2011-03-19 @ 14:00:33
Postat av: Jennifer

Schysst sida du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-05-07 @ 16:36:24
URL: http://smsalåna.nu
Postat av: Mikael Fjellsén

Jennifer,



Tack, hittade den här bland bakgrunderna på blogg.se.

Vill fixa till den och lägga till lite bilder men har inte hunnit.

2011-05-12 @ 23:56:23
URL: http://fjellsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0