Vinter!?!?

Det har snackats väldigt mycket om vädret här de senaste dagarna. Tydligen de kallaste maj dagarna på 50 år. Det har visats snö från Blue Mountains och alla klär sig i jackor, vantar och mössor. Själv har jag inte ens tagit fram jackan än. Lägsta temperaturen här i centrala delarna har varit nere runt 7-8 grader på nätterna, men i de västra delarna har det varit nere på 2-3 grader. Tydligen inte bara Europa som får ovanligt kalla vintrar nu för tiden. Global uppvärmning. Hmmmm!
Men som ni ser ovan så är det fortfarande ok temperaturer på dagarna. Och 8-10 grader nattetid på senhösten kan vi väl klara av.
Däremot ser jag inte fram emot veckan som vi ska jobba i Wagga Wagga som ligger 7-8 timmars bilresa från Sydney. Där har det varit under 0 ett par nätter nu, och med isoleringen dom har här så är det säkert svinkallt på hotellrummen. Får hoppas att dom sydliga arktisvindarna slutar blåsa tills dess.
Sophie är iväg på bio ikväll och jag sitter här hemma och tränar på Call of Duty, Modern Warfare 2. Köpte spelet i veckan. Tydligen ska chefen ta med sitt PS3 till Wagga Wagga och när dom var i Canberra så spelade dom just Call of Duty på kvällarna. Så måste ju träna upp mig nu :-) Kan bli en kall men intressant vecka i Wagga Wagga....
Var lite sugen på att hänga på Viktor ( en svensk kille som kom hit strax efter oss) och hans kompisar ut ikväll, men kände sen att jag behövde en kväll på soffan. Ska nog kolla Sverige-Tjeckien i VM-semin vid midnatt,via nätet.
I morgon ska vi träffa Gill och Pete på dagen och sen på kvällen ska vi på vår första AFL match med Sibelle och Steve. AFL heter ligan för Fotboll med Aussierules. Ska se Swans mot Port Adelaide. Kommer nog bli riktigt häftigt.
Träffade ett nytt svenskt par igår. dom har bott här i Sydney i 5 år. Fick kontakt med dom genom pappa som brukar vandra med deras kompis mamma. Fick god mat och många nya tips.
Nu blir det tillbaka till Call of Duty.
Cheers!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0